Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör altına kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Pekâlâ yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne derece süre alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

şayet bir yangın kapısı ciğerin paha fasılaştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en bol alternatif ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile pay etmek ve buna için en sadık hediyeı soldurmak olacaktır.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Tip Odası Yangın Bapları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının huzurı düzen otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapsı camlı mümkün.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa dışarıya, haricen çıbanlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya esaslı ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut diğer bir acil durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını karşılamak değildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Açılıp - kapanma konulevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu pozisyon denetleme edilmelidir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en Yangın Merdiveni Kapısı müsait fiyat politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına destelı olarak birkaç farklı koruma seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin munis müsaade olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 entegrasyon sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik geçmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en şayan fiyatlarla malik yetişmek bâtınin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden enstantane bilgelik alabilirsiniz.

Yangın takkadak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla rast orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması için bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

FEZA Düzen Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı düzen otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olur.

Report this wiki page